Skip to main content

Telefonisch bestellen en afhalen

elke dag – vanaf 15:00 uur tot 20:00 uur

Over Kalimera

De smaak en authenticiteit van de Griekse keuken is ongeëvenaard. De missie van Filippos and Apostolos, eigenaren van Kalimera, is dan ook om heel Nederland kennis te laten maken met al het heerlijks dat Griekenland te bieden heeft. Als echte Griek weet hij een gevarieerd menu samen te stellen van eenvoudige, maar toch verfijnde gerechten, authentieke drankjes en heerlijke gebakjes.

Net zo belangrijk als de gerechten die wij serveren, is de ontspannen sfeer in ons restaurant. Het soms wat gure Hollandse klimaat bent u zo vergeten in onze warme Griekse ambiance. Wij helpen u graag dat fijne vakantiegevoel nog even te verlengen. Ook ’s zomers is het hier prima toeven. Strijk lekker neer op ons terras met een broodje en een goede kop koffie, en waan u even in Griekenland.

Griekse gerechten: voor ieder wat wils

Bij Kalimera houden wij graag rekening met uw wensen. De Griekse keuken is zo veelzijdig dat wij voor iedereen wel een smakelijk gerecht kunnen bereiden. Wij geven onze eeuwenoude Griekse familierecepten graag een moderne twist. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor vis of vlees, maar ook voor verrassende vegetarische gerechten.
Kali orexi, oftewel ‘eet smakelijk’. Wilt u ook de veelzijdige Griekse keuken ontdekken? Kom gezellig langs bij Kalimera!